Softverska rešenja
  Metodologija
  Studije slučaja
  Licenciranje
 
  ASP - Klijenti kažu HomeO namaKontakt
"Application Software Partner je kompanija koja pruža softverske usluge na visoko profesionalnom nivou, pri čemu u toku saradnje vrlo brzo ostvari i blizak partnerski odnos sa klijentima. I to ne samo vezano za naručene poslove i zajedničke projekte, već i za druge oblasti IT poslovanja jer ASP kontinuirano radi na usavršavanju svojih kadrova i prati i primenjuje najsavremenije tehnologije."
 
 
Mira Vidojević
  Rukovodilac IT Sektora, POLIS osiguranje
 

Kod zaposlenih se oseća strast prema toj vrsti posla, to je više od obične posvećenosti. Nekada se dobije i više nego što se očekuje od njih.

Svako iskustvo sa njima dodatno ohrabruje, produbljuje poverenje i gura vas da idete dalje i dalje. Njihovo iskustvo i adekvatna znanja teraju vas da imate apsolutno poverenje u ono što predlažu. Vidljiva je njihova želja da to znanje i iskustvo podele sa vama.

Branko Peulić
  Savetnik za IT
Fond Stanovanja Republike Srbije
 

Želite iskusan tim? Na pravom ste mjestu! Tim koji ne zna drugačije nego koristi uvijek samo najnovije IT tehnologije? I opet niste pogriješili! Tim koji Vam je uvijek pri ruci? Hm, negdje ste već čuli za njih! Tim od povjerenja? Pa zašto Vam sve to nabrajam kad već znate ko je ASP?!

 
Snežana Cupać
  Projektant, POLIS osiguranje
 

Brzo se odazivaju na help, uvek spremni na saradnju.

Svjetlana Avdijenko,
  Projektant, POLIS osiguranje
 

ASP je kompanija koja pruža softverske usluge na visoko profesionalnom nivou, pri čemu u toku saradnje vrlo brzo ostvari i blizak partnerski odnos sa klijentima. I to ne samo vezano za naručene poslove i zajedničke projekte, već i za druge oblasti IT poslovanja jer ASP kontinuirano radi na usavršavanju svojih kadrova i prati i primenjuje najsavremenije tehnologije.

Iz dosadašanje saradnje, uverili smo se da Kompanija ASP poseduje veliko praktično iskustvo u radu sa klijentima od izrade idejnog projekta do realizacije i implementacije rešenja, po sistemu «ključ u ruke».

   
     
 
  © Application Software Partner & XemiComputers